Vijesti Sport Radanović pobjednik prvog Šahovskog turnira za srednjoškolce i osnovce

Radanović pobjednik prvog Šahovskog turnira za srednjoškolce i osnovce

0

Pobjednik prvog Šahovskog turnira za srednjoškolce i osnovce, kojeg su danas organizovali Šahovski klub Derventa i IMIC „Zajedno“, je mladi šahista Sergej Radnaović.

On je bio najuspješniji u konkurenciji 56 takmičara, a nakon 9 odigranih kola po švajcarskom sistemu, iza njega su se plasirali Nenad Balaban, Vladimir Mihajlović, Slobodan Jamedžija i Sergej Popović.

Nagrade su uručene i najuspješnijim osnovcima Nenadu Balabanu. Vladimiru Mihajloviću i Sergeju Popoviću, kao i najuspješnijoj srednjoškolki Dajani Sarić i najuspješnijoj učenici osnovnih škola Stefani Stanić, te najmlađem učesniku – šestogodišnjem Vuku Rašiću koji je osvojio 5 poena, saopštili su iz Šahovskog kluba Derventa.

Nagrade najboljim je uručila predsjednica IMIC-a Jasmina Radanović, a turnir je otvorio predsjednik ŠK „Derventa“ Miroslav Todorić, dok je za suđenje bio zadužen Dragan Kokanović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here