Vijesti Najave i obavještenja Radari i presretači na putevima dobojske regije

Radari i presretači na putevima dobojske regije

0

Na području Policijske uprave Doboj tokom februara kontrolu brzine kretanja vozila vršiće se ručnim laserskim uređajem za mjerenje brzine „Tru cam“, „Dual“ radarom i presretačem, koji je na našem području od početka ovog mjeseca, saopšteno je oz ove institucije.

Takođe, u narednom perodu vršiće se i pojačana kontrola saobraćaja koja se odnosi na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili opojnih droga.

Tokom prethodne godine na području naše uprave iz saobraćaja je isključeno 3.386 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i 237 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom opojnih droga, stoji u saopštenju.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise te da vožnju ne započinju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here