Vijesti Hronika Radarom “uhvate” gotovo 450 prekoračenja brzine dnevno

Radarom “uhvate” gotovo 450 prekoračenja brzine dnevno

0

komitska-ramer

Na području Centra javne bezbjednosti Doboj, u periodu od 12. do 30. oktobra 2016. godine sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila. Brzina kretanja vozila evidentirana je upotrebom radarskog sistema „ramer 10“.

Tokom akcije evidentirano je ukupno 7936 prekršaja učinjenih prekoračenjem brzine kretanja vozila.

Kontrola brzine kretanja vozila radarskim sistemom „ramer 10“ vršena je na putnim pravcima gdje se, prema analitičkim pokazateljima, najčešće događaju saobraćajne nezgode sa posljedicama po lica.

Obavještenje o počinjenom prekršaju koji je evidentiran radarskim sistemom „ramer 10“ građanima se dostavlja putem pošte na adresu prebivališta vlasnika vozila.

Centar javne bezbjednosti Doboj apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

CJB Doboj

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here