Vijesti Politika “Radićemo u interesu naroda”: Derventski SDS proslavio krsnu slavu stranke – FOTO

“Radićemo u interesu naroda”: Derventski SDS proslavio krsnu slavu stranke – FOTO

0

U prisustvu velikog broja aktivista i simpatizera Opštinski odbor Srpske demokratske stranke obilježio je večeras krsnu slavu ove partije – Svete apostole Petra i Pavla. Bila je ovo prilika da se predstave kandidati za predstojeće Opšte izbore 2018, kao i da se uruče priznanja istaknutim članovima stranke.

Predsjednik OO SDS-a Derventa Branko Katanić poručio je simpatizerima da je prethodna godina protekla u konsolidaciji i jačanju redova, te da su izabrani rukovodeći organi stranke.

– SDS i opštinska organizacija u Derventi već 28 godina baštine tradiciju obilježavanja Petrovdana. Danas smo tu sa našim predsjednikom Vukotom Govedaricom sa porukom da na oktobarskim izborima pobjedimo radi nasušnih promjena koje su potrebni Republici Srpskoj, da stvorimo uslove za bolji život, da spriječimo odlazak mladih, da otvorimo nova i kvalitetna radna mjesta za koja će svi ravnopravno konkurisati, a ne da imamo jednu političko-stranačku mašineriju koja nije u službi naroda. Uvjeren sam da Vukota Govedarica to može ostvariti, rekao je Katanić.

Predjsednik stranke Vukota Govedarica poručio je da SDS-u ne treba pobjeda radi pobjede, već da građanima Republike Srpske donesu iskrene promjene.

– Krajnje vrijeme je došlo da Srpska ima jednu odgovornu vlast koja će zastupati interese naroda. Radićemo za svakog čovjeka koji želi da radi i stvara i vidi svoju budućnost ovdje i ja vjerujem da mi to možemo, da možemo narodu vratiti Republiku Srpsku, rekao je Govedarica.

Kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 4 biće Nade Planinčević, Slobodanka Mrđa, Tanja Tepić i Milorad Bjelošević, dok će boje stranke u borbi za Parlament BiH braniti mladi Aleksandar Bogosavac.

Slavskoj svečanosti OO SDS Derventa, pored predsjednika stranke, prisutvovali su i gosti iz Broda i Modriče.

Zahvalnice za istaknute članove stranke

Predsjednik stranke Vukota Govedarica posthumno je uručio priznanja za Veljku Milinkovića, Nadeta Đukića, Milorada Marića, Dejana Majstorovića i Momčila Trivičevića,

Zahvalnice za predan rad tokom 28 godina postojanja stranke dobili su i Marko Miličić, Jovo Nagradić, Gojko Tutnjević, Zora Nović, Đuro Martić, Stevo Simić, Drago Lazarević, Boro Ratkovac, Pantelija Savić, Dragan Kovačević, Jovo Đekić, Nedeljko Nikolić, Sretko Nikolić, Dragoljub Brestovac, Goran Radanović, Branko Živković, Vidomir Mićo Kojić, Dobrivoje Đekić, Novak Brkić, Dušan Vukovi, Miro Kresojević, Jovan Trivunović, Ostoja Majstorović, Dragoljub Kukić, Zdravko Radanović, Vinko Kuzmanović, Marko Kuzmanović, Bojan Milić, Stanoje Babić, Milorad Mandić, Petar Čučuković, Jovo Milošević, Rada Velimir, Željko Budimir, Ostoja Savić i Pero Đurić.

Derventa Cafe

 

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here