Vijesti Društvo Radna jedinica “Čistoća”: Od sada pranje i kontejnera

Radna jedinica “Čistoća”: Od sada pranje i kontejnera

0

Radnici Radne jedinice „Čistoća“, koja djeluje u okviru „Komunalca“, ovih dana peru i čiste kontejnere. Za takav neobičan posao odlučili su se prvi put, a razlog za otpočinjanje je što su u tom preduzeću opredijeljeni za održavanje visokog nivoa čistoće pa i kad su kontejneri u pitanju. Takođe, smatraju da treba da se ide u korak sa vremenom, a vrijeme trenutno zahtijeva ekološki prihvatljiva rješenja na svim poljima.

Prema riječima šefa pomenute radne jedinice Denisa Pijetlovića, čišćenje kontejnera podrazumijeva dezinsekciju i detaljno vanjsko i unutrašnje pranje kontejnera. Zbog toga, mole građane za strpljenje ukoliko posuda za odlaganje otpada neke vrijemene bude na za to predviđenom mjestu.

– Sa tom praksom počeli smo prije nekoliko dana i takav način ophođenja prema korpama za otpad ćemo nastaviti i ubuduće. To je praksa koju ćemo provoditi najmanje jednom godišnje, a po potrebi i više puta, istakao je Pijetlović.

Danka Zemunović

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code