Vijesti Najave i obavještenja Radna jedinica Derventa: Bez električne enegrije nekoliko sela i gradskih ulica

Radna jedinica Derventa: Bez električne enegrije nekoliko sela i gradskih ulica

0

Zbog radova preduzeća na niskonaponskim i srednjenaponskim elektroenergetskim vodovima doći će do prekida u isporuci električne energije u nekoliko derventskih naselja.

U ponedjeljak (25.12.) u periodu od 08:30 do 13:00 časova, nez električne energije ostaće naselja Žirovina, Polje, Kulina, Šušnjari, Poljari, Stara Opština (Božinci), te Mala i Velika Bukovica .

Narednog dana (26.12.) u vremenu od 11:00 do 12:30 časova, biće i hotel „Biser“, kao i kupci iz Ulice Mladena Stojanovića.

Zbog radova na sanaciji niskonaponske mreže u toku naredne radne sedmice doći će do kraćih prekida u snabdjevanju za Gornje Cerane (Ilići).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here