Vijesti Najave i obavještenja Radničke sportske igre “Derventa 2015”

Radničke sportske igre “Derventa 2015”

0

Derventa je jedna od sredina koja ima dugu i bogatu sportsku tradiciju i sportski duh.

Prošlogodišnji pobjednici Radničkih igara
Prošlogodišnji pobjednici Radničkih igara

U gradu na obalama rijeke Ukrine mnoga su renomirana sportska imena napravila svoje prve sportske korake na što smo svakako izuzetno ponosni, ali je za sadašnje stanovnike puno značajnije da u ovom gradu ima zaista veliki broj entuzijasta, istinskih poklonika i zaljubljenika u sport. Derventski hram sporta, popularna Sportska dvorana, je reprezentativni objekat površine od oko 6.250 m2, u kom se uspješno mogu odvijati takmičenja u svim dvoranskim sportovima.

Prije osam godina, a nakon dužeg vremenskog perioda od skoro 20 godina, ponovo su organizovane nekad vrlo popularne radničke sportske igre. Inicijator i organizator je Sportsko kulturni centar Derventa, a generalni pokrovitelj je načelnik Opštine Derventa. Ove godine igre počinju 24. 05., a igraće se svake nedelje od 15.00-22.30 časova. Takmičenje će biti održano u četiri discipline: mali fudbal, odbojka (obavezna je barem 1 žena u ekipi), povlačenje konopca i basket. Svi učesnici ekipe moraju biti zaposleni u kolektivu za koju nastupaju, a moguće je da dve firme ( manje od dvadeset zaposlenih) formiraju jednu ekipu. Ako neko od učesnika prekrši ovo pravilo, ekipa će biti diskvalifikovana. Na prošlogodišnjim sportskim igrama učestvovalo je 14 ekipa, a sve utakmice će suditi savezne sudije.

Titulu najboljih od prošle godine po disciplinama brane:
– mali fudbal – GARNIZON,
– odbojka – FRUCTA,
– basket – FRUCTA i
– povlačenje konopca – GARNIZON.

Rok za prijavu ekipa je 19. 05. do 13.00 časova kada je na programu javno izvlačenje grupa.

Sportske igre su mjesto lijepog druženja svih građana Dervente, kako učesnika tako i navijača, a svake godine bi trebalo da budu što obimnije, ljepše i bolje od prethodnih.

Kontakt telefoni: 053/334-090; 333-194; 065/644-509.
E-adresa: [email protected].

 Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here