Politika Opšti izbori 2018 Radomir Džigerović, šef izbornog štaba DNS-a: Kampanja za sada protiče po planu

Radomir Džigerović, šef izbornog štaba DNS-a: Kampanja za sada protiče po planu

0

Siguran sam da dobro radimo i da idemo ka svom projektovanom izbornom rezultatu  u Derventi i ostvarenju direktnog mandata u Izbornoj jedinici 4, što će značiti građanima Dervente, Broda, Vukosavlja i Modriče koji će tako više participirati u donošenju odluka, rekao je Radomir Džigerović, šef izbornog štaba Demokratskog narodnog saveza.

Kampanja protiče po planu i sve važne aktivnosti odrađujemo zacrtanom dinamikom, rekao je Džigerović nakon jučerašnjeg redovnog sastanka sa članovima izbornog štaba.

Raduje me volja i radost kod aktivista, koji sve svoje obaveze izvršavaju, kako imam običaj reći, sa sjajom u oku. U kampanju smo ušli dosta ozbiljnije nego što je to bio slučaj ranijih godina, što potvrđuje i puna mala sala Centra za kulturu na početku kampanje, pa potom i puna velika sala na mitingu. I mnoge druge aktivnosti, od internet kampanje do kampanje „od vrata do vrata“, sve ide po predviđenim planovima, ističe Džigerović.

On je dodao da je 1. oktobra (ponedeljak) u 19 i 30 časova u Sportskoj dvorani Modriči planiran centralni skup DNS-a za Izbornu jedinicu 4, te da će brojni članovi stranke u Derventi prisustvovati skupu.

Derventa Cafe – Opšti izbori 2018

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here