Politika Opšti izbori 2018 Radomir Džigerović, šef izbornog štaba DNS-a: Kampanja za sada protiče po planu

Radomir Džigerović, šef izbornog štaba DNS-a: Kampanja za sada protiče po planu

0

Siguran sam da dobro radimo i da idemo ka svom projektovanom izbornom rezultatu  u Derventi i ostvarenju direktnog mandata u Izbornoj jedinici 4, što će značiti građanima Dervente, Broda, Vukosavlja i Modriče koji će tako više participirati u donošenju odluka, rekao je Radomir Džigerović, šef izbornog štaba Demokratskog narodnog saveza.

Kampanja protiče po planu i sve važne aktivnosti odrađujemo zacrtanom dinamikom, rekao je Džigerović nakon jučerašnjeg redovnog sastanka sa članovima izbornog štaba.

Raduje me volja i radost kod aktivista, koji sve svoje obaveze izvršavaju, kako imam običaj reći, sa sjajom u oku. U kampanju smo ušli dosta ozbiljnije nego što je to bio slučaj ranijih godina, što potvrđuje i puna mala sala Centra za kulturu na početku kampanje, pa potom i puna velika sala na mitingu. I mnoge druge aktivnosti, od internet kampanje do kampanje „od vrata do vrata“, sve ide po predviđenim planovima, ističe Džigerović.

On je dodao da je 1. oktobra (ponedeljak) u 19 i 30 časova u Sportskoj dvorani Modriči planiran centralni skup DNS-a za Izbornu jedinicu 4, te da će brojni članovi stranke u Derventi prisustvovati skupu.

Derventa Cafe – Opšti izbori 2018

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here