Vijesti Društvo Radovima na svlačionicama nastavljena rekonstrukcija Partizanovog

Radovima na svlačionicama nastavljena rekonstrukcija Partizanovog

0

Obnovom objekta na Partizanovom igralištu u kojem se nalaze svlačionice, nastavljena je realizacija projekta rekonstrukcije ovog igrališta. U prvoj fazi projekta asfaltiran je terena i postavljena podloga za sportske aktivnosti.

U ovoj fazi rekonstrukcije, sredstvima iz prošlogodišnjeg budžeta opštine, biće obnovljen krov objekta, unutrašnje sanitarije, dvije svlačionice i prostorije za druženje.

U toku je izbor projektanta za nadstrešnicu, a sljedeći korak je rekonstrukcija ograde oko igrališta.

Načelnik opštine Milorad Simić je sa svojim saradnicima posjetio preduzeće „Metal tehnologija“ u Derventi koje se bavi izradom metalnih ograda gdje je prezentovan cjelokupni asortiman proizvodnje ove firme koja je i potencijalni kandidat za izradu ograde, stoji na stranici opštinske uprave.

>> Izgled Partizanovog nakon rekonstrukcije pogledajte OVDJE! 

Projektom je planirano da Partizanovo igralište bude objekat otvorenog tipa namijenjen za različite vrste sportova, ali i za manifestacije kulturnog karaktera. Postoji ideja da se tokom zime teren pretvori u klizalište. Jedan dio terena sa tribinama će biti i natkriven, a pored glavnog terena postojaće i manji teren za košarku.

Kada bude obnovljeno Partizanovo igralište će biti moderan teren, na kojem će sadašnje i buduće generacije Dervenćana moći da uživaju u sportskim takmičenjima i kulturnim manifestacijama.

Dio sredstava za rekonstrukciju je iz kapitalnog budžeta opštine, a veći dio sredstva je obezbijedio Predsjednik Republike Srpske. Odlukom Skupštine opštine igralište je predano na upravljanje Sportskom centru u Derventi.

Izvođač radova je „DSD projekt“ iz Dervente.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here