Vijesti Društvo Raspisan javni poziv za dodjelu Velikogospojinske povelje – najvišeg opštinskog priznanja

Raspisan javni poziv za dodjelu Velikogospojinske povelje – najvišeg opštinskog priznanja

0

Komisija za nagrade i priznanja Skupštine opštine Derventa, na sjednici održanoj 20. maja 2019. godine, u skladu sa članom 16. Odluke o javnim priznanjima opštine Derventa („Službeni glasnik opštine Derventa“, broj 2/19), utvrdila je javni poziv kojim je pokrenula postupak za dodjelu Velikogospojinske povelje sa zlatnim grbom opštine Derventa u 2019. godini.

Kako bi Komisija za nagrade i priznanja mogla Skupštini opštine predložiti odluku o dodjeli Velikogospojinske povelje u 2019. godini, potrebno je da prijedlog kandidata za dodjelu Velikogospojinske povelje, ovlašćeni predlagači, dostave Komisiji za nagrade i priznanja Skupštine opštine Derventa u pisanoj formi sa obrazloženjem u skladu sa kriterijumima iz javnog poziva.

Pravo predlaganja kandidata za dodjelu Velikogospojinske povelje imaju nadležni organi u privrednim društvima, preduzećima i ustanovama, mjesnim zajednicama, političkim organizacijama i udruženjima građana.

Prijedlog kandidata dostavlja se Komisiji za nagrade i priznanja Skupštine opštine Derventa u pisanoj formi i mora da sadrži osnovne biografske podatke o predloženom kandidatu (pojedincu), odnosno, statusne podatke o pravnom i građansko-pravnom licu, sa obrazloženjem koje se odnosi na kriterijume, poseban doprinos i postignute rezultate zbog kojih se predlaže dodjela priznanja.

Prijedlog kandidata sa potrebnim podacima dostavlja se Komisiji za nagrade i priznanja Skupštine opštine Derventa najkasnije do 20. juna 2019. godine.

derventa.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here