Vijesti Društvo Raspisan tender: Derventa dobija park “9. januar”

Raspisan tender: Derventa dobija park “9. januar”

0

Opština Derventa raspisala je tender za gradnju parka “9. januar” za kojeg je Vlada Republike Srpske izdvojila 350.000 maraka.

Idejno rješenje za prvu fazu, koja se odnosi na parcelu od 5.000 kvadrata na kojoj se nekada nalazila Osnovna škola “Zdravko Čelar”, je završeno i predstavljeno javnosti.

>> Idejno rješenje parka “9. januar” pogledajte OVDJE.

Na površini koja je već pripremljena za radove izgradiće se dječije igralište, ljetna koncertna bina, fontana, teretana na otvorenom, staze za šetnju i trg u obliku Republike Srpske na kojem će svaka opština RS imati mogućnost da zasadi svoje drvo.

Gradnja bi trebalo da traje 150 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, a uvođenje u posao bi trebalo da bude najdalje 20 dana od potpisivanja ugovora sa izvođačem radova, rečeno je u Opštinskoj upravi Derventa.

Novoizgrađeni park će u narednim fazama pješačkim mostom preko ukrine biti povezan sa Gradskim parkom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here