Vijesti Sport Raspodijeljen dio sredstava sportskim kolektivima

Raspodijeljen dio sredstava sportskim kolektivima

0

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić donio je Zaključak kojim se sportskim klubovima raspodjeljuje iznos od 225.000 od ukupno 440.000 maraka koliko je ovogodišnjim budžetom Grada Dervente predviđeno za sportske klubove.

Za raspodjelu preostalog iznosa biće raspisan novi javni poziv tako da će sportski klubovi koji nisu obuhvaćeni ovim Planom raspodjele za 2021. godinu biti u prilici da dopune konkursnu dokumentaciju i tako steknu pravo na podršku lokalne zajednice.

Sredstva su odobrena za 17 klubova koji su imali kompletnu dokumentaciju prilikom prijave na prvi javni poziv, dok je prethodnih godina plan raspodjele obuhvatao tridesetak kolektiva.

Prema ovoj raspodjeli najveći dio sredstava osigurali su Rukometni klub Derventa, Košarkaški klub Derventa, OK Derventa i ŽRK Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here