Vijesti Najave i obavještenja Rasprodat Rundekov humanitarni koncert

Rasprodat Rundekov humanitarni koncert

0

Ulaznice za humanitarni koncert Rundek kargo trija, koji će u organizaciji Udruženja građana „Šarlo“ biti održan 14. decembra u derventskom Centru za kulturu, rasprodate su petnaest dana pred koncert.

Rasprodat Rundekov humanitarni koncert

Cijena ulaznice koštala je sedam maraka, a sav prihod od prodaje namijenjen je za kupovinu pijanina s ciljem opremanja muzičkog kabineta u Centru za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“.

-Zadovoljni smo zbog ovolikog interesovanja za koncert, a posebno nam je drago što su ulaznice rasprodate za samo tri dana od puštanja u prodaju. Mi smo time ostvarili naš cilj i skupili potrebna sredstva za kupovinu novog električnog klavira za „Budućnost“. S druge strane, žao nam je što će veliki broj zainteresovanih, zbog ograničenog broja mjesta, propustiti priliku da uživa u ovom muzici Rundek kargo tria u našem gradu, ističu u „Šarlu“.

Gitarista i pjevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić po prvi put će se predstaviti derventskoj publici. Izvodeći lagane, pomalo mistične note, „Rundek kargo trio“ sigurno će ispuniti očekivanja publike.

Derventsko Udruženje građana „Šarlo“ zvanično postoji od 2012. godine, a kao neformalna grupa djeluje od 2006. Udruženje je osnovala grupa mladih koji svojim djelovanjem nastoje poboljšati kulturnu i druge sfere života u Derventi i okolini, a radi stvaranja pozitivnog i raznolikog kulturnog životnog okruženja. Do sada su realizovali niz projekata poput „Kreativnog buvljaka“ posljednje tri godine, kao i „Šarlovog vašara“, te „Dak bič festa“, koji je ove godine održan na čak dvije lokacije, i koji je okupio mnoštvo omladine. Predstojećim humanitarnim koncertom predstavnici udruženja „Šarlo“ dokazuju ozbiljnost u radu.

Dan prije Dervente Rundek kargo trio gostovaće u Mostaru, a kasnije putuje do Zagreba, Sarajeva i Minhena. Predviđeno je da koncert u Centru za kulturu počine u 20.30 časova

frontal.rs

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here