Vijesti Hronika Rasvijetljena dva krivična djela teške krađe i jedno krivično djelo krađe

Rasvijetljena dva krivična djela teške krađe i jedno krivično djelo krađe

0

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 30.01.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj, dostavili su izvještaj protiv I.R., sa područja opštine Laktaši, I.S. i M.B., obojica iz Slavonskog Broda, zbog osnova sumnje da su u mjesecu septembru, oktobru i novembru 2011. godine, počinili  dva krivična djela teške krađe na štetu DOO „E&E“ gas Doboj Jug, podružnica Derventa i  STR „Bumerang“ vlasništvo S.A., i jedno krivično djelo krađe na štetu D.S. iz Dervente.

AmblemMUP-a

Preduzimajući operativno taktičke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenih krivičnih djela, došlo se do osnova sumnje da su ista počinili prijavljeni I.R., I.S. i M.B., u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here