Vijesti Hronika Rasvjetljena teška krađa u pokušaju

Rasvjetljena teška krađa u pokušaju

0

Policijski službenici PS Derventa, 05.06.2013. godine, identifikovali su i lišili slobode lice koje je u toku dana, u mjestu Lužani, opština Derventa, izvršilo KD teška krađa u pokušaju.

AmblemMUP-a

Radi se o Z.P. iz Rume, državljanin Republike Srbije, koji je nasilnim otvaranjem balkonskih vrata ušao u kuću vlasništvo S.R., gdje je izvršio premetačinu stvari. Nakon što ga je vlasnik zatekao na licu mjesta izvršenja krivičnog djela izvršilac se udaljio iz kuće.

Operativnim radom identifikovan je i saučesnik A.K. iz Dervente, koji je svojim putničkim vozilom dovezao i odvezao Z.P. sa mjesta izvršenja krivičnog djela.

Nad navedenim licaima je izvršena kriminalistička obrada, a po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom KD teška krađa u pokušaju. Lice Z.P. danas će biti predato u nadležnost Službe za poslove sa strancima, Terenska kancelarija Doboj.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here