Vijesti Društvo Razgovarali o bezbijednosti: Održan sastanak rukovodstava Policijske stanice i grada Derventa

Razgovarali o bezbijednosti: Održan sastanak rukovodstava Policijske stanice i grada Derventa

2

Gradonačelnik Milorad Simić  danas je razgovarao sa komandirom stanice Milomirom Balatunovićem, zamjenikom komandira Sinišom Pavlovićem i pomoćnikom komandira Aleksandrom Đekićem, novim rukovodstvom Policijske stanice u Derventi.

Primopredaja dužnosti između dosadašnjeg komandira PS Derventa Branka Grabovca i sadašnjeg Balatunovića obavljena je 16. juna. Grabovac će karijeru nastaviti na funkciji zamjenika komandira za kriminalitet u Policijskoj stanici Derventa.

Današnja posjeta i prvi susret sa gradonačelnikom Simićem bila je prilika da razgovara o stanju bezbjednosti na području Dervente. Ocijenjeno je da je stanje zadovoljavajuće po svim segmentima bezbjednosti. Takođe, novoimenovani komandir Balatunović je gradonačelnika Simića upoznao sa problemima sa kojima se susreću na terenu među kojima je svakako najveći onaj koji se odnosi na nepropisno parkiranje vozila u gradu, što je u velikoj mjeri i uređeno. Problem je i prekovremeni rad ugostiteljskih objekata, ali i masovnije okupljanje omladine na parking prostoru kod Sportske dvorane i kod objekata na Babinom brdu, saopšteno je iz Gradske uprave Derventa.

Razgovarano je i o formiranju Foruma za bezbjednost grada Derventa kao i o mogućnostima i iznalaženju najboljih rješenja za instaliranje video nadzora, što bi poboljšalo svaki segment  bezbjednosti svih građana.

Gradonačelnik Simić je istakao da je saradnja rukovodstva grada i Policijske stanice u proteklom periodu bila dobra i izrazio je nadu da će biti nastavljena i u narednom periodu ali i unaprijeđena  s obzirom na zapošljavanje mladih kadrova u Policijskoj stanici Derventa.

Delegacija Policijske stanice je razgovarala i sa predsjednikom Skupštine grada Mirkom Zemunovićem.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here