Vijesti Magazin “Retail park” slavi 3. rođendan: Dobra zabava, muzika uživo i brojni popusti...

“Retail park” slavi 3. rođendan: Dobra zabava, muzika uživo i brojni popusti očekuju goste “Rođendanske žurke”

0

Povodom trećeg rođendana Tržni centar ”Retail park“ Derventa za sve zainteresovane posjetioce organizuje ”Rođendansku žurku”, koja će se održati u subotu, 24. avgusta, sa početkom u 19 časova.

Za tu priliku pripremljen je bogat zabavni program, muzika uživo i brojni rođendanski popusti.

Tim povodom imamo veliku čast i zadovoljstvo da sve zainteresovane sugrađane, kao i svoje komšije iz susjednih gradova, pozovemo na obilježavanje treće godišnjice osnivanja i postojanja “Retail parka”. Cilj nam je prije svega dobra zabava, ugodno i opušteno druženje za posjetiocima, super akcije i ljetnja sniženja do 50%, kao i nešto bez čega nikako ne bismo mogli da ispratimo ovaj događaj, a to je zabavan muzički program koji će rođendansku atmosferu apsolutno upotpuniti. Za sve goste smo pripremili tradiconalno i rođendansku tortu, poručuju iz ovog tržnog centra.

Možda je manje poznato da je upravo ”Retail Park” Derventaprvi tržni centar tog tipa u Bosni i Hercegovini i da kao takav uspješno radi i posluje već 3 cijele godine, a da su njegovi posjetioci i gosti, između ostalih, bili i mnoge slavne, poznate i javno priznate ličnosti iz regiona i šire, koji ni trenutka nisu odolili šarmu njegovog savremenog i modernog izgleda kao i kompletnosti sadržaja koje u svom okviru nudi i pruža svim svojim gostima. Na jednom mjestu naći ćete sve za sebe i svoju porodicu.

Uz ljubazno i profesionalno osoblje uživaćete u kupovini, a potom se možete odmoriti i osvježiti u baru ili restoranu koji su vam na raspolaganju na dva sprata.

A ako nas još uvijek niste posjetili, posjetite nas u subotu – jer i VI ste pozvani na “Rođendansku žurku”, poručuju iz „Retail parka“.

Između ostalog, u sklopu derventskog „Retail parka“ nalaze se i brojni renomirani brendovi poput; BINGO-a, JYSK-a, DM-a, PLANIKA-e, TOP SHOP-a, RETRO-a, MASSLIGHT-a, JUVENTE, CON COLOR-a, TOM TAILOR-a, AZEL FRANCE-a i mnogih drugih…

Derventa Cafe – reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here