Vijesti Društvo Rezime godine: Održan novogodišnji prijem načelnika opštine – FOTO

Rezime godine: Održan novogodišnji prijem načelnika opštine – FOTO

0

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu načelnik opštine Derventa Milorad Simić istakao je da ova lokalna zajednica privodi kraju još jednu uspješnu godinu, tokom koje je realizovano ili započeto niz projekata u vrijednosti od oko 4 miliona maraka.

On je izrazio zadovoljstvo i nastavkom pozitivnih trendova opštine, prvenstveno brojem privrednih subjekata, domaćih i stranih, kao i zaposlenošću. Gotovo 700 privrednika i namali broj poljoprivrednika zapošljava gotovo 7.000 radnika.

Izdvojio bi proširenje kapaciteta dječijeg obdaništa, gradnju pomoćnog terena sa vještačkom podlogom, gradnju vodovoda u selima, te rehabilitaciju i asfaltiranje lokalnih puteva, kao i niz drugih manji projekata, rekao je Simić

On je dodao da će i naredne godine iz budžeta opštine biti izdvojeno najmanje 1,5 miliona maraka.

Godinu je uspješnom ocijenio i predsjednik Skupštine opštine Marijan Kljajć, čestitkavši praznike svim građanima Dervente.

Novogodišnjem prijemu u Centru za kulturu prisutvovali su brojni predstavnici privrednog, sportskog i vjerskog života, nevladinih organizacija i medija.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code