Vijesti Društvo Ribarska takmičenja i druženja

Ribarska takmičenja i druženja

0

U sklopu vašarskih aktivnosti Sportsko ribolovno društvo “Ukrina” Derventa je organizovalo takmičenja na rijeci Savi u Trstencima, na novoj takmičarskoj stazi. “Somijada” – 48 časova neprekidnog takmičenja u ulovu soma je započela 24.avgusta. Prvo mjesto je osvojila ekipa “Orljak” u sastavu Nikolić Đorđo, Nikolić Mladen i Preradović Milisav, drugo mjesto ekipa “SRN” u sastavu Nikolić Sretko, Nikolić Radoslava i Nikolić Nedeljko, a treće ekipa “Korali” u sastavu Sirovina Ranko i Čehić Branka.

Ribarska takmicenja i druzenja (1)

“Vašarski KUP” – ekipno takmičenje u ulovu ribe udicom na plovak je održano 26.08.2012.godine. U konkurenciji seniorki prvo mjesto je osvojila ekipa “Derventa 1“ u sastavu Čečavac Kristina, Vidović Saja i Milovanović Dušanka, drugo mjesto ekipa SRD “Usora” Teslić u sastavu Jorgić Zdenka, Dakić Anka i Smiljanić Branka, a treća ekipa “Derventa 2“ u sastavu Čečavac Anđela, Čehić Branka i Milaković Ljiljana.

U konkurenciji seniora prvo mjesto je osvojila ekipa “Derventa 2” u sastavu Simikić Grozdan, Čečavac Jovica i Simikić Grozdan, drugo mjesto ekipaSRD “Amur” Gradiška u sastavu Matković Miroslav, Šmitran Dragan i Vukojević Ostoja, a treće “Derventa 1” u sastavu Dušanić Nedeljko, Nikolić Sretko i Nikolić Nedeljko.

“Fišijada” – takmičenje u spremanju ribljeg kotlića održano je 26. avgusta , a po ocjeni žirija najbolji kotlić je skuhao predstavnik SRD “Ukrinski cvijet” iz Prnjavora, drugo mjesto Lovačko društvo “Vučjak” Brod i treće SRD “Ukrina” Derventa – Šarčević Branislav.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here