Vijesti Magazin Ribolovac Goran Bijelić upecao rijetko veliki primjerak smuđa

Ribolovac Goran Bijelić upecao rijetko veliki primjerak smuđa

0

Sportski ribolovac Goran Bijelić ovih dana upecao je rijetko velikog primjerka smuđa sa punih 5,8 kilograma težine i 80 centimetara dužine.

Ulov je uhvaćen kod Novog mosta.

Često pecam na rijeci Ukrini, gdje sam lovio kapitanle primerke štuke, soma i drugih grabljivica, a tako doduše i širom Republike Srpske i BiH. Rijeka Ukrina je bogata ribom, ali ne i kapitalnim smuđem čiji su ulovi veoma sitni u skorije vrijeme. Prvoga dana posle lovostaja moj izlazak se posrećio, kaže Bjelić, koji ističe da uz pouzdan pribor nije imao rizik tokom „borbe“.

Bijelić je i do sada lovio primjerke teže od tri kilograma, koji su za Ukrinu „kapitalni“, dok je na većim rijekama imao i više uspjeha.

Bijelić je slikar, a bavi se ikonopisom i vajarstvom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here