Vijesti Društvo Ribolovci iz Dervente imali zapažen nastup

Ribolovci iz Dervente imali zapažen nastup

0

Prvenstvo Republike Srpske u ribolovu održano je 2. jula u Gradišci na rijeci Savi, gdje su učešće uzeli i takmičari Sportsko ribolovnog društva „Ukrina“ u svim kategorijama i ostvaren je zapažen rezultatat u ekipnom plasmanu.

Ribolovci iz Dervente imali zapazen nastup

Tako je ekipa juniora U-18 u sastavu: Davor Živanić, Grozdan Simikić i Dejan Kovačević osvojila prvo mjesto, a ekipa kadeta (do 14 godina) u sastavu: Vladan Dobrilović, Dejan Kovačević i Dejan Antunović osvojila drugo mjesto. Ekipa seniora u sastavu: Dalibor Živanić, Grozdan Simikić i Stojan Davogić je osvojila treće mjesto, a seniorke u sastavu: Kata Milovanović, Mina Halilović i Dušanka Milovanović su osvojile četvrto mjesto.

KUP RS održan je 9. jula na jezeru Setihovo kod Rudog. I ovdje je takmičenje ekipno, te je ekipa seniorki: Vidović Saja, Milovanović Kata i Milovanović Dušanka osvojila drugo mjesto, a ekipa seniora: Živanić Dalibor, Simikić Grozdan i Simikić Grozdan je osvojila peto mjesto.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here