Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Bez električne enegrije Trstenci i okolina

RJ Derventa: Bez električne enegrije Trstenci i okolina

0

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Dubočac u petak (5. jun) će doći do zastoja u isporuci električne energije.

U periodu od 8:20 do 08:30 časova i od 14:10 do 14:20 časova bez napajanja električnom energijom će ostati svi potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Derventa – Dubočac.

Zastoj o isporuci električne energije od po 10 minuta se odnosi na potrošače u naseljima Babino Brdo, Raščići, dijelu Begluka, Bijelo Brdo – Garići i Bijelo Brdo. Istog dana, bez napajanja električnom energijom od 08:20 do 14:20 časova ostaju potrošači na području Bijelo Brdo-Vakuf i Sedlići, Dubočca, Pijevalovaca i Trstenaca, saopšteno je iz RJ Derventa-ElektroDoboj.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here