Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Bez električne energije dijelovi Osinje i Crnče

RJ Derventa: Bez električne energije dijelovi Osinje i Crnče

0

Zbog planiranih radova na zamjeni dotrajalih stubova na odcjepnim dalekovodima za Donju Osinju i Crnču u ponedjeljak i utorak će doći do zastoja u isporicu električne energije, saopštili su iz Radne jedinice Derventa.

U ponedeljak (25. maja) u peridou od 8:15 do 14:15 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači u dijelu Osinje, Donje Osinje i Crnče, zaselak Perići.

Takođe obavještavamo potrošače na području Osinje, Pojezine, Donjih Cerana, Gornjih Cerana i Velike Sočanice da će dana 25.05.2020. godine bez napajanja električnom energijom ostati u vremenu od pet minuta, od 08:10 do 08:15 i 14:10 do 14:15 časova radi izbacivanja i ubacivanja linijskog rastavljača za Donju Osinju, kažu u RJ Derventa.

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Crnča u utorak (26. maja) u periodu od 08:15 do 14:15 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači u dijelu Crnče, dijelu Male Sočanice i Velikog Prnjavora.

Potrošači na području Gornjih i Donjih Cerana, Gornje i Donje Lupljanice, Osinjskog Klenovca, dijela Crnče i Velike Sočanice da će u utorak, u intervalima od 8:10 do 8:15 i 14:10 do 14:15 časova, ostabi bez električne energije zbog izbacivanja i ubacivanja linijskog rastavljača za Crnču i Torine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here