Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Bez električne energije nekoliko naselja

RJ Derventa: Bez električne energije nekoliko naselja

0

Elektro Doboj – Radna jedinica Derventa obavještava kupce da će zbog nastavka radova na rekonstrukciji niskonaponskih električnih mreža doći do višečasovnih prekida u napajanju električnom energijom.

Bez električne energije u srijedu, 7. marta, u periodu od 09.00 do 14.30 časova, ostaće kupci u Crnči (trafo stanica Nagradići) i Donjoj Lupljanici (trafo stanice Bojanići i Živkovići), dok će u naselju Kostreš (trafo stanice Kostreš 1 i 2) kupci bez struje ostati u petak, 9. marta, u istom vremenskom intervalu, saopšteno je iz RJ Derventa.

Iz ovog preduzeća poručuju da ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog vremena trajanje zastoja će biti krać od planiranog, kao i da je je u toku ugradnja stubova na terenu naselja Kalenderovaci i G. Detlak, bez planiranih isključenja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here