Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Bez napajanja više sela sočaničkog kraja

RJ Derventa: Bez napajanja više sela sočaničkog kraja

0

Zbog planiranih radova izgradnje i redovnog održavanja opreme na trafo-stanici Mala Sočanica – Čelar, danas (četvrtak, 11. april) će doći do prekida u snabdjevanju električnom energijom naselja Mala Sočanica, Mišinci i Veliki Prnjavor, u periodu od 10:00 do 14:30 časova.

Takođe, istog dana u terminu od 10:00 do 14:30 časova biće isključene trafo-stanice Čelar, Nujići, Šimići, Čičci i Veliki Prnjavor, a u terminima od 10:00 do 10:15 i 14:30 do 14:45 časova i reklozer u Mišincima, radi izbacivanja linijskog rastavljača na Čelaru, pa će bez napajanja kratkotrajno ostati potrošači na području Velike Sočanice, dijela Male Sočanice i Mišinaca, te zaseoci Čorići, Erići, Topalovići, Radanovići, Brdo Savića i Kuzmančani.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here