Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Danas i sutra zastoji u isporukama električne energije u više...

RJ Derventa: Danas i sutra zastoji u isporukama električne energije u više naselja

0

Iz Radne jedinice Derventa pristiglo je obavještenje o planiranim zastojima u isporuci električne energije.

Zbog planiranih radova i redovnog održavanja opreme u „ČTS 110/35/10kV Derventa“ od strane preduzeća „Elektroprenos Banja Luka“ DC OP Tuzla doći će do prekida u snabdjevanju električnom energijom naselja Polje, Kulina, Poljari, Šušnjari i Velika Bukovica u srijedu (10. april) u vremenu od 11:00 do 12:30 časova.

Narednog dana (četvrtak, 11. april) prekid u snabdjevanju električnom energijom imaće potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda Dv 10 kV Kalenderovci, Dv 10 kV Ukrina i Dv 10 kV Nova Mehanika u periodu od 09:00 do 11:00 časova. Radi se o naseljima Kuljenovci, Agići, Miškovci, Lug i Turski Lužani.

Naselja koja će u četvrtak biti kratkotrajno, od 09: 00 – 09:15 i 11:00 -11:15, biti isključena sa Dv 10 kV Kalenderovci da bi se prešlo na drugi način napajanja su Rapćani, Donji Detlak, Barbarište, Turski Kalenderovci, Kalenderovci, Gornji Detlak i Drijen.

U periodu od od 11:00 do 12:30 časova biće isključen Dv 10 kV Ukrina, a od 09:00 do 14:00 časova dalekovod Dv 10 kV Nova Mehanika. Bez napajanja ostaje Nova Mehanika, Metaltehnologija i Tehnorad.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here