Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Dvodnevni zastoji u isporuci električne energije u više naselja

RJ Derventa: Dvodnevni zastoji u isporuci električne energije u više naselja

0

Zbog planiranih radova na sanaciji dalekovoda Kalenderovci, na odcjepu za Kuljenovce i Agiće, u srijedu i četvrtak (3. i 4. juna) očekuju se zastoji u isporuci električne energije u nekoliko naselja.

Tako će u periodu od 08:20 do 08:30 i od 14:10 do 14:20 časova bez napajanja električnom energijom ostati svi potrošači koji se napajaju sa Dv 10 KV Derventa-Kalenderovci.

Kratkotrajna isključenja se odnose na potrošače u naseljima Derventski Lug, Kuljenovci, Agići, Turski Lužani, Miškovci, Rapćani, Donji Detlak, Barbarište, Gornji Kalenderovci, Donji Kalenderovci, Gornji Detlak i Drijen. Potrošači na području Kuljenovaca i Agića ostaju bez napajanja u srijedu i četvrtak od 08:20 do 14:20 časova, saopšteno je iz RJ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here