Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Kratkotrajni zastoji na području čitave opštine, cjelodnevni u više sela

RJ Derventa: Kratkotrajni zastoji na području čitave opštine, cjelodnevni u više sela

0

Zbog planiranih radova redovnog održavanja i ispitivanja opreme koje će izvesti preduzeće „Elektroprenos Banja Luka“ u četvrtak i petak (28. i 29. maj) doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije svim kupcima na području opštine Derventa u periodu od 5:50 do 6.00 časova.

Zbog radova na antikorozivnoj zaštiti i farbanju stubova na dalekovodu Derventa – Modran, te reviziji i remontu trafo-stanice Modran, u četvrtak (28. maja) bez napajanja električnom energijom u periodu od 9 do 18 časova će ostati potrošači u naseljima Modran, Živinice, Zelenike, Kostur, Cerovi, Šušnjari, Bunar, Bukovac, Stanići, Gradina, Velika, Dažnica, Velika Sočanica, Mala Sočanica, Mišinci, Veliki Prnjavor, Mali Prnjavor, Gornja Lupljanica, Donja Lupljanica, Gornji Cerani, Donji Cerani, Osinjski Klenovac, Crnča, Osinja, Pojezina i Donja Osinja.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here