Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Nastavljaju se redovni radovi, bez električne energije naselja na sjeveru...

RJ Derventa: Nastavljaju se redovni radovi, bez električne energije naselja na sjeveru i jugu opštine

0

Iz Elektro Doboja – Radna jedinica Derventa saopštavaju da će se ove sedmice nastaviti obustave isporuke električne energije zbog redovnih godišnjih radova na elektornaponskoj mreži.

U četvrtak, 15. marta, u periodu od 09.00 do 13.00 časova bez električne energije ostaće naselja Velika Sočanica Šereg, Gornji Cerani Lazarevići, Crnča (Nikolići, Nagradići, Babići, Bogdanovići, Bosići), Mala Sočanica Gostići i Torine. Takođe, u nedjelju, 18. marta, od 10.00 do 12.00 časova bez električne energije biće naselja Žirovina, Polje, Kulina, Poljari, Šušnjari i Božinci, poručuju iz RJ Derventa.

Iz ove ustanove podsjećaju da ako se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog, te da je u toku i rekonstrukcija niskonaponske mreže na terenu naselja D. Lupljanica (Živkovići, Bojanići i Simići) što će imati za posledicu svakodnevna kraća isključenja električne energije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here