Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Zastoji u isporuci električne energije u različitim djelovima opštine

RJ Derventa: Zastoji u isporuci električne energije u različitim djelovima opštine

0

Preduzeće „Elektro Doboj RJ Derventa“ obavještava svoje kupce o prekidima u isporuci električne energije za određena naselja.

U petak, 18. maja, od 08.30 do 14.00 časova u naseljima Žirovina i Polje – kupci iz pomenutih naselja, koji se napajaju sa trafostanice Polje benzinska pumpa. Radovi se izvode na sanaciji postojeće niskonaponske mreže i proširenja kapaciteta, te zamjene energetskog transformatora.

U nedjelju i utorak (20. i 22. maja) od 05.50 do 06.00 časova – Kratkotrajni desetominutni prekid napajanja za većinu naselja na području opštine Derventa sa Industrijskom zonom, osim dijela opštine koja se napaja sa rasklopišta „ČTS Modran“ (Osinja, Pojezna, Crnča, Mišinci, Mala i Velika Sočanica, Gornja i Donja Lupljanica, Bunar i Živinice). Radovi preduzeća „Elektro prenos BiH“.

Od 21. do 25. maja od 09.00 do 14.00 časova – Naselja V. Sočanica Šereg i V. Sočanica Malojčani – nastavak radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže. Selektivana isključena manjeg broja kupaca u okviru navedenog vremena.

Iz RJ Derventa obavještavamo kupce da je u toku i rekonstrukcija niskonaponske mreže na terenu naselja Trstenci Kladari bez isključenja (ugradnja stubova).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here