Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U četvrtak zastoji u isporuci električne energije u više naselja

RJ Derventa: U četvrtak zastoji u isporuci električne energije u više naselja

0

Zbog planiranih radova na dijelu srednjenaponskog voda 10 kV „Derventa – Kalenderovci“ u četvrtak (28.09.2017.) u od 10.00 do 12.00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači na područiju naselja Rapćani, Kalenderovci, Detlak i Drijen.

Istog dana u kratkim intervalima od po 5 minuta, i to od 10.00 do 10.05 časova i od 12.00 do 12.05 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće i Miškovci i Turski Lužani.

Ukoliko radovi budu trajali kraće od predviđenog vremena, takođe će biti i ranije uspostavljeno napajanje električnom energijom krajnjih kupaca sa navedenih područija, poručuju iz Radne jednice Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here