Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U petak bez električne energije nekoliko prigradskih naselja i sela

RJ Derventa: U petak bez električne energije nekoliko prigradskih naselja i sela

0

Zbog planiranih radova ekipa Elektro Doboja – Radne jedinice Derventa u petak (12. jula) doći će do zastoja u isporuci električne energije u nekoliko prigradskih i seoskih naselja. 

Zbog planiranih radova na zamijeni transformatora na STS “Svilengrad” u Lugu, u periodu od 12:00 do 13:00 časova ostaće bez napajanja potrošači koji se snadbijevaju sa te trafostanice.

Istog dana u vremenu od 13:00 do 15:00 časova biće isključena STS “16. Krajiške” u Lugu radi zamijene transformatora i glavne sklopke. Ukoliko radovi budu završeni prije bit će uspostavlljeno normalno uklopno stanje

Zbog planiranih radova revizije TS u preduzeću Geokop na DV 10 kV Dažnica, u vremenu od 13:50 do 14:00 i od 19:50 do 20:00 časova bez napajanja će ostati Dažnica, Modran, Gradina i Velika, dok će u periodu od 14:00 do 20:00 bez električne energije ostati TS Modran Tomljanovići, Asvaltna baza i Gradina.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here