Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U petak više kratkotrajnih zastoja u isporuci električne energije u...

RJ Derventa: U petak više kratkotrajnih zastoja u isporuci električne energije u Kalenderovcima

0

Zbog planiranih radova na sanaciji dalekovoda na odcjepu za Ratkovce i Sivce, u petak (29. maja) u vremenu od 8:30 do 8:40 i 14:05 do 14:15 časova bez napajanja električnom energijom će ostati svi potrošači koji se napajaju sa Dv 10 KV Derventa – Kalenderovci.

Potrošači na Ratkovcima i Sivcima, to jest u Donjem Detlaku, ostaju bez napajanja 29. maja od 8:30 do 14:15 časova. Radi prebacivanja potrošača na Dv 10 Kv Rabić dana 29.05.2020.g. u vremenu od 09:20 do 09:30 i 13:15 do 13:25 časova bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači u Donjoj Ljupljanici. Potrošači koji se prebacuju na napajanje na DV 10 Kv Modran–Rabić su sa područja Kalenderovci, Drijen i G. Detlak, saopšteno je iz RJ Derventa.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here