Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U ponedjeljak bez električne energije više sela

RJ Derventa: U ponedjeljak bez električne energije više sela

0

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Crnča u ponedeljak (15. juna), u vremenu od 8:20 do 14:20 časova, bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 kV Modran – Crnča.

Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u dijelu Crnče, dijelu Male Sočanice i Velikog Prnjavora. Takođe obavještavamo potrošače na području Gornjih Cerana, Gornje Lupljanice, Donje Lupljanice, Osinjski Klenovac i dijelu Crnče i Velike Sočanice da će dana 15.06.2020. godine bez napajanja električnom energijom ostati u vremenu od deset minuta, od 8:20 do 08:30 i 14:10 do 14:20 radi izbacivanja i ubacivanja linijskog rastavljača za Crnču i Torine, saopšteno je iz Radne jedinice Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here