Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U ponedjeljak zastoji u isporuci zbog zamjene bandera

RJ Derventa: U ponedjeljak zastoji u isporuci zbog zamjene bandera

0

Zbog planiranih radova na ugradnji betonskih stubova na dalekovodu Rabić u ponedjeljak (16. septembar), u vremenu od 09:00 do 09:10 i od 14:00 do 14:10 časova, bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Modran – Rabić.

Potrošači na DV 10 Kv Modran – Rabić – odcjep za Donju Lupljanicu od rastavljača u Mikerevićima – bez napajanja ostaju u vremenskom periodu od 09:10 do 14:10 časova. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u naselju Donja Lupljanica.

Istog dana u vremenu od 09:00 do 09:10 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Derventa – Kalenderovci radi isključenja rastavljača za Donji Detlak radi upajanja međuveze dalekovoda. Bez napajanja će ostati potrošači na području naselja Gornji Kalenderovci, Donji Kalenderovci, Donji Detlak, Gornji Detlak i Drijen.

Nakon završetka radova na upajanju međuveze kompletan DV 10 KV dalekovod Derventa – Kalenderovci će biti vraćen pod napon. Predviđeno vrijeme radova oko 2 sata.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here