Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: U srijedu bez električne energije više sela

RJ Derventa: U srijedu bez električne energije više sela

0

Zbog planiranih radova na sanaciji i popravci linijskog rastavljača u Donjim Kalenderovcima, na dalekovodu Modran – Rabić, u srijedu (27. maja) od 8:20 do 8:30 h i od 13:20 do 13:30 časova, bez napajanja će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Modran – Rabić, saopšteno je iz Radne jedinice Derventa.

Potrošači na DV 10 Kv Modran – Rabić, odcjepu za Donju Lupljanicu od rastavljača u Mikerevićima, bez napajanja ostaju u vremenskom periodu od 8:20 do 13:30 časova. Zastoj o isporuci električne energije se odnosi na potrošače u naselju Donja Lupljanica, saopšteno je iz RJ Derventa.

U srijedu (27. maja) u vremenu od 9 do 09:10 i 14 i 14:10 časova bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa DV 10 Kv Derventa – Kalenderovci.

– Zbog isključenja rastavljača za Donji Detlak radi sanacije i popravke linijskog rastavljača u Kalenderovcima Donjim bez napajanja će ostati potrošači u vremenskom periodu od 9 do 14:10 časova na području naselja Gornji Kalenderovci, Donji Kalenderovci, Donji Detlak, Gornji Detlak i Drijen, kažu u RJ Derventa.

Nakon završetka radova kompletan dalekovod Derventa – Kalenderovci i Modran – Rabić će biti vraćeni pod napon.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here