Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Više gradskih i prigradskih naselja bez električne energije

RJ Derventa: Više gradskih i prigradskih naselja bez električne energije

0

Zbog planiranih radova na zamijeni opreme „Čardak 2“, u petak (15. marta) doći će do prekida u isporuci električne energije kupacima na području dijela naselja Čardak i Jasikovača, odnosno ulicama Kosovskih junaka, Gavrila Principa, Jasikovača, Vukovarska, Petra Mećave i naselja Kostur u periodu od 08:00 do 16:00 časova.

Zbog manipulativnih radnji na dalekovodu “Derventa 1”, kratkotrajno, u periodima od 08:00 do 08:20 časova, te od 16:00 do 16:20 časova, bez napajanja električnom energijom će biti i kupci električne energije na području Jasikovače, Rabića i ulica Stevana Nemanje.

Takođe zbog kratkotrajnog isključenja dalekovoda “Dervente 2”, u periodu od 08:20 do 08:30, te od 16:20 do 16:30 časova, radi uključenja-isključenja linijskog rastavljača u Ulici Stevana Nemanje doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije kupcima na području Novog Naselja, Potočana, Osojaca, Bišnje, D. Kukavica, G. Kukavica, Dželinjaka i Begovače. Ukoliko radovi budu završeni prije predviđenog roka, ponovno uspostavljanje snabdjevanja električnom energijom izvršiće se odmah po završetku radova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here