Vijesti Sport RK Derventa: Iza nas težak period, razloga za optimizam ima

RK Derventa: Iza nas težak period, razloga za optimizam ima

0

Rukometaši Dervente preuzeli su veliki teret odlukom da prihvate izboreni nastup u ovogodišnjem izdanju Premijer lige BiH.

Naime, povratnici u najviši državni rang ostvarili su u prvih 15 kola samo jednu pobjedu i nalaze se na začelju tabele zajedno sa Slavijom, Iskrom i Bosnom.

Ipak, razloga za takav rasplet je nekoliko, kažu u RK Derventa, prije svega zbog problema sa povredama i izolacijama, ali razloga za optimizam ima.

Naime, 8-9 standardnih prvotimaca je odsutno zbog povreda i izolacija izazvanim korona virusom pa se ostatak ekipe bori sa snažnijim i brojnijim ekipama Premijer lige. Nadamo se da je težak period iza nas i da ćemo od naredne sedmice biti sve kompletniji, što će donijeti bolje rezultate u narednom periodu, kažu u RK “Derventa”.

Ovom prilikom zahvalili su se opštini Derventa, piceriji “Karibik” i benzinskoj pumpi “Nada” na podršci bez koje bi funkcionisanje kluba bilo u potpunosti otežanom, kao i navijačima koji pružaju podršku.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here