Vijesti Sport Mladi rukometaši uveličaće veliki jubiljej njemačkog “SG Rot-Weiss”

Mladi rukometaši uveličaće veliki jubiljej njemačkog “SG Rot-Weiss”

0

Omladinska selekcija Rukometnog kluba Derventa 2010/11 danas je otputovala u Njemaču gdje će nastupiti na prvom međunarodnom „Merck Lowen kupu“ kojeg organizuje Rukometni klub „SG Rot-Weiss“ iz mjesta Babenhausen u Njemačkoj.

Ovim turnirom domaćin će obilježiti pola vijeka igranja rukometa u ovom njemačkom gradiću.

Poziv za turnir je stigao je od prijatelja kluba i njihovih porodica koje duži niz godina žive i rade u Njemačkoj, a koji su osigurali cjelokupan smještaj i obezbijedili prevoz za 12 mladih rukometašа i trenera Miška Bjeloševića i Nenada Pejanovića koji su u pratnji.

Ovim putem želimo da istaknemo da su sva potrebna finanskijska sredstva, a koja nisu nimalo mala, obezbijeđena od strane našeg domaćina, njegove porodice i prijatelja. Ovim putem jednom veliko svima koji su zaslužni za ovo da naša mlađa selekcija učestvuje na jednom ovakvom međunarodnom turniru, kažu u Rukometnom klubu „Derventa“.

Na turniru će nastupiti deset ekipa, a rukometaši trenera Slavena Đekića biće jedini sa ovih prostora.

Turnir je prilagođen omladinskom uzrastu i igraće se dva puta po 15 minuta, a pored turnira, domaćini će jubilej proslaviti i izložbom fotografija i prigodnim programom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here