Vijesti Sport Robert Ciprić pobjednik Memorijalnog teniskog turnira “Sreten Jovanović Karuzo”

Robert Ciprić pobjednik Memorijalnog teniskog turnira “Sreten Jovanović Karuzo”

0

Ovogodišnji pobjednik Memorijalnog teniskog turnira “Sreten Jovanović Karuzo”, odigranog juče na terenima “Olimp”, je Robert Ciprić, koji je u finalu savladao Milana Drinića.

Turnir koji se održava od 2010. godine, kao uspomena na Sretena Jovanovića koji je predvodio teniske entuzijaste u Derventi sedamdesetih, privukao je 12 igrača.

Zahvaljujući derventskim privrednicima Mreži “Network”, “Uspon transport” i “Milenijum Šped”, i ove godine smo uspjeli da održimo ovaj turnir, a generalno zahvaljući derventskim privrednicima uspjeli smo da radimo i ove sezone i sa školom tenisa u ovim nezahvalnim vremenima za sport jer, nažalost, ove godine nismo imalo podršku lokalne zajednice, kažu u Tenskom klubu “Novak”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here