Vijesti Društvo Rođena prva beba u 2014. godini

Rođena prva beba u 2014. godini

0

U noći 02. januara 2014.godine, Derventa je postala bogatija za još jednog stanovnika. Prvorotkinja Nada Ratkovac je u 1,30 h rodila sina Danila.

Rodjena prva beba u 2014. godini

Danas je majku i bebu posjetio zamjenik načelnika Igor Žunić i čestitajući majci rekao:

“Imam zadovoljstvo danas da u ime Administrativne službe i Načelnika opštine uručim ovaj skroman poklon koji dodjeljujemo svakoj prvorođenoj bebi. Želim da u 2014. godini imamo još više beba na zadovoljstvo svih nas”.

Za malog Danila je uručio kolica, nosiljku za bebe, dekicu i igračku.

Dr Biljana Nenadić, ginekolog i akušer u Domu zdravlja je rekla da je porođaj prošao u najboljem redu, rođena je zdrava beba sa porođajnom težinom od 3100.

U Derventi je u prošloj godini rođeno 168 beba što je za dvanaest više nego u 2012. godini.

Dr Nenadić je ovom prilikom, uz čestitke majci i budućim majkama uputila poziv da redovno dolaze na kontrole jer je to način za dobru prenatalnu zaštitu s obzirom na sve učestaliju pojavu anomalija kod novorođenčadi.

Srećna majka se zahvalila dr Nenadić, dr Šaranu i sestrama akušerkama na pomoći da na svijet donese zdravu bebu.

derventa.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here