Vijesti Društvo RTL: Na meti Arapa imovina Hrvata; Katastar: Veći broj zahtjeva za knjiženje...

RTL: Na meti Arapa imovina Hrvata; Katastar: Veći broj zahtjeva za knjiženje nekretnina

4

Nakon što je tajna služba otkrila stotine fiktivnih kompanija putem kojih bogati Arapi kupuju zemlju u Federaciji – posebno oko Sarajeva – sada stižu informacije kao žele i zemlju Hrvata u Bosanskoj Posavini. Ona je u Republici Srpskoj, što kod većinskog srpskog stanovništva stvara bojazan da Muslimani novcem žele uzeti ono što su Bošnjaci i Hrvati u ratu izgubili.

RTL

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

4 KOMENTARI

 1. Zasto su vlasti Dervente protjerale Krajisnike ?
  Protjerano je desetak hiljada Petrovcana, na stotine Glamocana, Drvarcana i Grahovljana…
  Mnogi se danas u Derventi raduju sto je nestalo “vanjske sijalice i kupovnog hljeba”.
  Nisu valjali Petrovcani izgleda da valjaju Arapi.
  Derventska vlast je protjerala i 3-4000 domicilnih Dervcencana. Otisli ljudi trbuhom za kruhom, na “mrski zapad”.
  Zasto ?
  Vukovic, Kukic i danas Simic znaju samo za jedno, pljackanje gradjana Dervente i licno bogacenje, pogotovo ovaj poslednji.
  16 godina mandata, skoro milion maraka. Mrak !

  • Ocekujemo reakciju “najvecih” srpski rodoljuba predvodjenih pripadnicima Novosadskog korpusa.
   S obzirom da imamo Novosadski korpus, Republika Srpska, kao i Derventa, mogu “mirno” da spavaju, kao sto smo mogli mirno “spavati” od 1992 do 1995 godine, sa saznanjem da imamo njih.

 2. Ako hoće da prave hotel neki opština im treba ponuditi zemlju.Biće obostrana korist.Ako bude htjeli praviti zatvorena naselja kao što rade u Sarajevu to treba zabraniti.Od njihovih naselja nema nikakve koristi.
  Sarajevo u zadnjih par godina ima problema u vodosnadbijevanju zbog njihovih naselja.Voda jedva izbacuje pritisak na visočije spratove,zato što pumpe su usmjerene prema njihovim naseljima.
  U njihovim dvorišta trava je uvijek zelena jer razmaženi gosti zahtjevaju konstantno zaljevanje “svojih zelenih površina”,dok narod u Sarajevskom polju kupi svaku zadnju kap uveče da bi baštu zalio.Opština neka izvrši nacionalizaciju ili eksproprijaciju prodate zemlje fiktivnim arapskim firmama.Pozdrav iz Sarajeva.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here