Vijesti Sport Rukomet: Omladinci RK Derventa uspješno završili sezonu u kojoj su stekli odlično...

Rukomet: Omladinci RK Derventa uspješno završili sezonu u kojoj su stekli odlično iskustvo

0

Proteklog vikenda mlađe kategorije Rukometnog kluba Derventa završile su sezonu u okviru Lige mladih banjalučke regije u kojoj je RK Derventa nastupila sa tri uzrasne kategorije i to 2002, 2005. i 2008. godište.

Ostvaren je zapažen uspjeh, kako ekipno, tako i na pojedinačnom planu. Generacija 2006. osvojila je prvo, 2008. drugo, a 2002. treće mjesto. Miloš Davidović (2006) je proglašen za najboljeg igrača lige u svojo generaciji, dok su Nikša Nikolić (2002) i Marko Kosić (2008) najbolji strijelci liga u navedenim godištima, rekao je Slaven Šmulja, jedan od trenera.

Šmulja je, zajedno sa Goranom Lukićem i Slavenom Đekićem, predvodio mlađe kategorije u ovosezonskim takmičarskim izazovima. Treneri su ponijeli pozitivne utiske po završetku ove lige jer su djeca konačno odigrala veliki broj utakmica što im je koristilo za napredak u rukometnom razvoju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here