Vijesti Sport Rukomet: Omladinci RK Derventa uspješno završili sezonu u kojoj su stekli odlično...

Rukomet: Omladinci RK Derventa uspješno završili sezonu u kojoj su stekli odlično iskustvo

0

Proteklog vikenda mlađe kategorije Rukometnog kluba Derventa završile su sezonu u okviru Lige mladih banjalučke regije u kojoj je RK Derventa nastupila sa tri uzrasne kategorije i to 2002, 2005. i 2008. godište.

Ostvaren je zapažen uspjeh, kako ekipno, tako i na pojedinačnom planu. Generacija 2006. osvojila je prvo, 2008. drugo, a 2002. treće mjesto. Miloš Davidović (2006) je proglašen za najboljeg igrača lige u svojo generaciji, dok su Nikša Nikolić (2002) i Marko Kosić (2008) najbolji strijelci liga u navedenim godištima, rekao je Slaven Šmulja, jedan od trenera.

Šmulja je, zajedno sa Goranom Lukićem i Slavenom Đekićem, predvodio mlađe kategorije u ovosezonskim takmičarskim izazovima. Treneri su ponijeli pozitivne utiske po završetku ove lige jer su djeca konačno odigrala veliki broj utakmica što im je koristilo za napredak u rukometnom razvoju.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here