Vijesti Sport Rukomet: Selekcije ŽRK “Derventa” nastupile u Slavonskom Brodu

Rukomet: Selekcije ŽRK “Derventa” nastupile u Slavonskom Brodu

0

Četiri selekcije Ženskog rukometnog kluba iz Dervente odigrale su juče u Slavonskom Brodu susrete sa vršnjakinjama domaćeg “Broda” u okviru Lige mladih Slavonije.

Utakmica ekipe Derventa 1, uzrasta 2006/07, završena je izjednačenim rezultatom 17:17, dok je u istom uzrastu Derventa 2 poražena rezultatom 20:9. Ni djevojčice generacije 2008/09 nisu uspjele doći do pobjede (12:6), dok su najmlađe članice kluba (2010/11) odigrale tek drugu utakmicu mini-rukometa i to protiv dječaka 2010. godišta. Na kraju, dječaci su bili bolji rezultatom 11:6.

Nismo baš zadovoljni rezultatima, ali s obzirom da zbog bolesti 8 djevojčica nije išlo na turnir nismo mogli u Derventu donijeli pobijede kao što smo navikli proteklih turnira. Pred nama je još jedan turnir koji bi trebali da odigramo protiv ekipe “Orahovice”, krajem mjeseca, rekli su u ŽRK “Derventa”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code