Vijesti Sport Rukomet: Selekcije ŽRK “Derventa” nastupile u Slavonskom Brodu

Rukomet: Selekcije ŽRK “Derventa” nastupile u Slavonskom Brodu

0

Četiri selekcije Ženskog rukometnog kluba iz Dervente odigrale su juče u Slavonskom Brodu susrete sa vršnjakinjama domaćeg “Broda” u okviru Lige mladih Slavonije.

Utakmica ekipe Derventa 1, uzrasta 2006/07, završena je izjednačenim rezultatom 17:17, dok je u istom uzrastu Derventa 2 poražena rezultatom 20:9. Ni djevojčice generacije 2008/09 nisu uspjele doći do pobjede (12:6), dok su najmlađe članice kluba (2010/11) odigrale tek drugu utakmicu mini-rukometa i to protiv dječaka 2010. godišta. Na kraju, dječaci su bili bolji rezultatom 11:6.

Nismo baš zadovoljni rezultatima, ali s obzirom da zbog bolesti 8 djevojčica nije išlo na turnir nismo mogli u Derventu donijeli pobijede kao što smo navikli proteklih turnira. Pred nama je još jedan turnir koji bi trebali da odigramo protiv ekipe “Orahovice”, krajem mjeseca, rekli su u ŽRK “Derventa”.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here