Vijesti Sport Rukometaši započeli pripreme

Rukometaši započeli pripreme

0

Kako se i najavljivalo, rukometaši Dervente danas su započeli pripreme za predstojeću prvoligašku sezonu. Treneru Miloradu Bjeloševiću na prozivci se odazvalo 26 rukometaša, dok je nekoliko igrača bilo opravdano odsutno.

Treniraće se, u zavisnosti od mogućnosti, dva puta dnevno, kaže Bjelošević.

U početnoj fazi, narednih 15-ak dana, radićemo na fizičkoj pripremljenosti, a nakon toga očekuje nas turnir u Tešnju, a potom i pripremni susret sa Gračanicom, ističe.

Derventa je, nakon sezone opterećene brojnim problemima, izgubila premijerligaški status, ali će i u Prvoj ligi Republike Srpske imati jaku konkurenciju, s obzirom na nekoliko ekipa koje imaju solidno premijerligaško iskustvo.

Klub je danas stabilan, imamo dosta entuzijazma, a glavni ciljevi su plasman u gornji dio tabele, kao i afirmacija mlađih igrača koji će biti nosioci kluba u budućnosti. Ekipa je sastavljena od domaćih igrača i spoj je mladosti i iskustva, kaže Saša Dobrilović, igrač i član uprave kluba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here