Vijesti Sport Rukometašima Dervente uručen šampionski pehar – FOTO

Rukometašima Dervente uručen šampionski pehar – FOTO

0

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umićević uručio je danas rukometašima Dervente medalje i šampionski pehar za osvajača Prve lige Republike Srpske u protekloj sezoni.

Tom prilikom Umićević je čestitao igračima i upravi Dervente na osvojenoj tituli.

Naredna sezona biće teška, premijerligaši napreduju, ali Derventa ima ugled i tradiciju, a vjerujem da neće izostati ni podrška ministarstva i lokalne zajednice, ali ni privrede po čemu je Derventa poznata. Mi na nivou Rukometnog saveza BiH činimo sve da dobijemo status kakav zaslužujemo, kazao je Umićević, inače i potpredsjednik RS BiH.

Pehar je simbolično predao zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić.

Čestitam vam u ime lokalne uprave osvojenu titulu. Nastojaćemo ispuniti sve naše obaveze i nadam se da ćemo dobiti podršku i sa viših instanci, poručio je Jeftić.

Podsjećamo, Rukometni savez Republike Srpske odlučio je prekinuti takmičenja nakon jesenjeg dijela šampionata zbog epidemije korona virusa i tadašnje lidere na tabeli proglasiti prvacima.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here