Vijesti Sport Rukometni savez RS: Isplatiti Derventi obećana sredstva

Rukometni savez RS: Isplatiti Derventi obećana sredstva

0

Rukometni savez Republike Srpske je uputio dopis Ministarstvu porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske, a zbog izuzetno teške situacije u ovom sportu kako bi se sačuvali klubovi.

Mnogi sponzori su otkazali podršku klubovima koji su se našli u teškoj situaciji iteško će bez pomoći nastaviti takmičenje u drugom dijelu sezone.

U Rukometnom savezu su zbog toga apelovali da se pomogne kako se pojedini klubovi poput Dervente i Lokomotive ne bi ugasili.

Ovim putem apelujemo na Vladu Republike Srpske da Rukometnom klubu Derventa od obećanih 50.000 KM isplati barem polovinu novčanih sredstava kao pomoć za odigravanje drugog dijela Premijer lige BiH. Znamo da je situacija teška, ali zbog finansijskih razloga klub iz Dervente je pred otkazivanjem učešća za proljećni dio prvenstva. Moram da kažem da bi u tom slučaju to bio veliki problem, ali i šamar za rukometni sport Republike Srpske, ističe se u saopštenju Rukometnog saveza Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here