Vijesti Politika Rukovodstvo Socijalističke partije upriličilo tradicionalni novogodišnji prijem

Rukovodstvo Socijalističke partije upriličilo tradicionalni novogodišnji prijem

0

Gradski odbor Socijalističke partije Derventa upriličio je večeras tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija i članove Gradskog odbora ove partije.

Predsjednik Gradskog odbora Slaven Gojković zahvalio se novinarima i medijima na korektnoj saradnji i praćenju redovnih i izbornih stranačkih aktivnosti.

Na kraju svake kalendarske godine upriličimo prijem ili za novinare i predstavnike medijskih kuća u znak zahvalnosti na korektnoj saradnji. Naša partija je ostvarila solidne rezultate, zabilježili smo povećanje broja glasova u odnosu na prethodne Opšte izbore, poručio je Gojković.

On je novinarima poželio srećne predstojeće praznike, a medijskim kućama za koje rade uspješno poslovanje.

Gojković je i odbornik u gradskoj skupštini, a prijemu su prisustvovali i odbornici Bojan Radanović i Bojan Zemunović i sekretar odbora Slaven Pašalić.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here