Vijesti Društvo Sa željom da ih služi zdravlje: Simić ugostio penzionisane radnike opštinske administracije...

Sa željom da ih služi zdravlje: Simić ugostio penzionisane radnike opštinske administracije – FOTO

0

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić upriličio je tradicionalni prijem za penzionisane radnike opštinske administrativne službe u Centru za kulturu, te im uručio po 200 maraka.

Četrdeset i dvoje penzionera je pozvano da učestvuje na današnjem prijemu, događaju kojeg organizujemo dva puta godišnje, rekao je domaćin skupa.

Važnije od poklona nam je svakako naše druženje, osjećaj da naše kolege koje su udarile temelj današnjoj Derventi nisu zaboravljene. Mi uvjek ističemo njihove zasluge i ne bi bilo u redu da ih se ne sjetimo, poručio je Simić, poželivši im srećnu Novu godinu i puno zdravlja.

Darinka Marić je čitav radni vijek je provela u opštinskoj administraciji, a unazad dvije godine je u penziji.

Ne znam da li ovakvo druženje organizuje još neka lokalna zajednica, ali je za nas ovo dragocijen susret nekadašnjih kolega i prilika da se podsjetimo na period zajedničkog rada, naglasila je Marićeva.

Zajedničkom ručku prisustvovali su i zamjenik načelnika opštine Siniša Jeftić i načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Slaven Pašalić.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here