Vijesti Društvo Saborcima podrška pred Božić: Provedena akcija “Borci za borce” – VIDEO/FOTO

Saborcima podrška pred Božić: Provedena akcija “Borci za borce” – VIDEO/FOTO

0

I ove godine bivši borci 27. mtbr proveli su božićnu akciju “Borci za borce” u okviru koje je četrdesetak donatora prikupilo oko 1.200 maraka

Akciju je inicirao Nikola Radanović, a proveli su je koordinator Mladen Todorić i Dejan Nožica.

Akcijom smo željeli da uljepšamo praznike svojim saborcima, ali i da skrenemo pažnju na njihov težak položaj, poručuju organizatori.

>> Fotografije pronađite OVDJE.

Pakete je dobilo nekoliko boraca iz Dervente i Broda i to Dušan Đed Vasić iz Lužana, Draženko Inić iz Velike Sočanice, Lazar Pajić iz Liješća, Novo Nagradić iz Gornjih Cerana, dok je porodica nedavno preminulog Đorđa Babića iz Donje Lupljanice potpomognuta sa 200 maraka.

Pomoć je pristigla i Milanu Dronjaku, Mirku Zoriću i Obradu Petroviću, koji ni do danas nemaju riješeno stambeno pitanje.

Derventa Cafe/Video K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here